Glaszetten

Bij het opfrissen van een gebouw of het vernieuwen van het schilderwerk kan VDG Totaalonderhoud ook de ramen vervangen. Wanneer het renovatieplan erom vraagt of een ruit lekken heeft, plaatsen wij nieuwe beglazing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glaszetten en totaalonderhoud
Het vervangen van raamwerk kan een vast onderdeel zijn van de renovatie of opknapbeurt. Wanneer VDG Totaalonderhoud nieuwe kozijnen plaatst bij uw pand, zorgt zij ook voor nieuwe beglazing. Deze is vakkundig gezet en van hoge kwaliteit.

 

Dubbel glas
Sommige oudere panden verliezen nog steeds warmte omdat ze voorzien zijn van enkelglas. Ander nadeel hiervan is dat condens, vocht en zelfs water zich ophoudt bij uw kozijnen waardoor het schilderwerk snel achteruit gaat. Wanneer VDG Totaalonderhoud uw pand opfrist, is een vervanging met dubbelglas al een goede stap.

 

Kostenbesparing
Dubbelglas is voordelig voor bedrijfsgebouwen en particulieren wanneer het op uw rendement aankomt, want het zorgt ervoor dat een gebouw ’s winters geen onnodige warmte verliest. En ’s zomers behoudt het de koelte in de panden. Zeker bij grote kantoorgebouwen zorgt dat voor forse besparingen in energieverbruik.

 

Veiligheidsglas
Speciaal veiligheidsglas is uitermate geschikt voor medische instellingen, overheidsgebouwen of andere specifieke kantoorpanden met verhoogde veiligheidsrisico’s. Om inbreuk en vandalisme zo veel mogelijk tegen te gaan, is dit bij VDG Totaalonderhoud ook leverbaar.

 

Reparatie glas
In overleg met u bieden wij ook onderhoudsovereenkomsten voor op de lange termijn. Wanneer een raam breekt of een situatie daar om vraagt, zijn hiervoor eveneens service- en onderhoudscontracten mogelijk. Hierbij kijken wij naar het volledige onderhoud van de kozijnen en de situatie van het pand eromheen. In de contractperiode bepaalt u zelf voor hoelang en op wlelke onderdelen onderhoud noodzakelijk is. Maar zeker is wel dat u te allen tijde bent ontzorgd. Wij gaan voor een volledige aanpak, immers: totaalonderhoud is wat wij doen.

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl