Behangen

Een professionele vakman van VDG Totaalonderhoud brengt het behang naadloos op de muur aan. Ook op grotere oppervlakte zorgt hij ervoor dat de afwerking van hoge kwaliteit is. Hiermee geeft hij de uitstraling van bedrijfs- en overheidsgebouwen aan de binnenkant een heel ander gezicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij VDG Totaalonderhoud werken wij met vaardige en ervaren vakmensen, omdat behangen namelijk precies werk is. Goed behang geeft ieder kantoor of andersoortig gebouw een verzorgde en professionele uitstraling. Het maakt het een fijne plek om in te werken of om klanten in te ontvangen.

 

Fotobehang
Voor een uitstraling die zich onderscheidt is fotobehang eveneens mogelijk bij VDG Totaalonderhoud. Verschillende afbeeldingen naar keuze kunnen op het behang worden gedrukt. Wij bieden daarbij vele patronen, designs en modellen, ongeacht de afmetingen van de wandoppervlakten. Tijdens het behangen worden de verschillende stroken fotobehang naadloos aangebracht, zodat de afbeelding niet verspringt.

 

Glasvliesbehang
Naast fotobehang zijn andere behangsoorten bij VDG Totaalonderhoud mogelijk, zowel particulier als zakelijk. Toch zien wij dat glasvliesbehang vaak wordt gebruikt bij ziekenhuizen, kantoorgebouwen of scholen om op grote oppervlakten als bescherming aan te leggen. Dit behang heeft namelijk de voordelige eigenschap dat het kan dienen als een stootvaste wapening.

 

Prijs/kwaliteitverhouding
VDG Totaalonderhoud heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding voor zowel de particulieren als zakelijke markt. Om onze kwaliteit hoog te houden werken wij met professionele materialen. Daarbij hechten wij veel waarde aan goede opleiding voor onze medewerkers en houden hun kennis op niveau. VDG Totaalonderhoud heeft veel ervaring op gebied van bouwkundig onderhoud van kantoorpanden, ziekenhuizen of schoolgebouwen. Onze taak stopt niet bij het behangen alleen en voor u als klant is dat een voordeel.

 

Certificaten
Als specialist zijn wij in bezit van het VCA*certificaat, waardoor u er van bent verzekerd dat wij veilig, verantwoord en duurzaam werken. Onze kwaliteit waarborgen wij met het ISO-9001 keurmerk.

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl