Schilderwerk

Het schilderwerk van VDG Totaalonderhoud ziet u terug op kantoorpanden, zorginstellingen en onderwijs- of overheidsgebouwen. Als schildersbedrijf voorzien wij deze panden van een hoogwaardige lak. Meerjarige onderhoudscontracten zijn ook mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze schilders zijn ervaren en goed opgeleid. Bij VDG Totaalonderhoud vinden wij het belangrijk dat medewerkers hun kennis op peil houden. Daarom blijven zij constant op de hoogte van de nieuwste verftechnieken, -materialen en -systemen. En onze schilders kunnen u ook adviseren over de beste keuze voor een lak op gedeeltes van uw pand.

Onze basis ligt in het schilderwerk, maar wij benaderen renovaties en onderhoud breed en dat ziet u terug in het aanbod van onze dienstverlening.

 

Hoge eisen in het schilderwerk
VDG Totaalonderhoud is een nuchter bedrijf waarbij vakmanschap iets vanzelfsprekend is. Wij stellen daarom eisen aan het materiaal waar wij mee werken. Zo schilderen wij bijvoorbeeld met hoogkwalitatieve merken als Wijzonol en Sigma.

Deze professionele verfsoorten dekken optimaal en staan garant voor blijvend resultaat de komende jaren. Deze materialen zijn per definitie geschikt voor grote gebouwen, zoals: kantoren, ziekenhuizen, huisartsenposten, scholen, of gemeentegebouwen.

 

Schilderen voor de zakelijke markt
Al meer dan 30 jaar is VDG Totaalonderhoud de vertrouwde partner voor de zakelijke markt, zorginstanties en verschillende overheden. Onze schilders vragen u daarom altijd naar uw specifieke werksituatie en zorgen ervoor dat u zo ongestoord mogelijk aan het werk kunt. Iedere organisatie kan op een gemakkelijke manier bij ons terecht omdat de lijnen hiervoor kort zijn.

 

Onderhoudscontracten
Ons vakmanschap en service gecombineerd met een lange termijnvisie maakt ons voor u al jarenlang een betrouwbare partner. Om de kwaliteit en uitstraling van het schilderwerk op uw pand te handhaven, zijn meerjarenplannen en onderhoudscontracten bij ons ook een optie. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Keurmerk
Als aanneembedrijf in het totaalonderhoud hebben wij het VCA*certificaat omdat wij staan voor veilig, verantwoord en duurzaam werken. Onze kwaliteit waarborgen wij met het ISO-9001 keurmerk.

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl