Projectinrichting

Inrichting van een bedrijfsgebouw of woning kan een hele opgave zijn. Als VDG Totaalonderhoud adviseren wij u daarom over het een efficiënte indeling van het interieur. Bij ons huurt u een interieuradviseur die de inrichting ontwerpt en uitvoert van a tot z.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangen en speerpunten
Een projectinrichter houdt twee belangen goed in de gaten. Enerzijds is de efficiëntie, anderzijds hoe een ruimte wordt ervaren. Wanneer wij een ruimte efficiënt indelen voorkomt dat verspilling van de oppervlakte. Maar dat mag niet ten koste gaan van het interieuruiterlijk, belangrijk is ook dat inwoners, werknemers en klanten een zo prettig mogelijke ervaring hebben bij verblijf in een pand.

 

Projectinrichter van een kantoorpand
Bij kantoorpanden adviseren wij doorgaans om ruime kantoorplekken op te zetten. Zeker op een beperkte hoeveelheid ruimte is het een uitdaging om uw werknemers voldoende werkplekken te bieden.

Ruimtegebrek vermindert de motivatie van uw personeel en leidt tot een lagere arbeidsproductiviteit. Hoe u deze ruimte wilt verdelen is vrijwel altijd afhankelijk van wat u wilt uitstralen.

 

Interieuradviseur in een winkel
In een winkel is volume zeer belangrijk, omdat in een centrum het aantal oppervlaktes vaak erg duur is. Dat vraagt om een rendabele inrichting in een commercieel aantrekkelijke winkelruimte waarbij zoveel mogelijk producten aantrekkelijk worden gepresenteerd. Een projectinrichter geeft u interieuradvies over de ruimte en klantbeleving. Deze specialist helpt u ook om uw eigen smaak terug te laten komen in de winkel.

 

Schilderwerken en meer
Als VDG Totaalonderhoud doen wij meer dan projectinrichting alleen. Als u daar om wenst, is naast projectinrichting ook volledig onderhoud van een kantoor of winkelpand mogelijk. Wanneer u nadenkt over renovaties van gedeeltes in het pand of verduurzaming, dan bieden wij volledige service. Hiervoor zijn meerjarige onderhoudscontracten bij ons ook mogelijk zodat u voor jaren bent ontzorgd.

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken van projectinrichting voor uw pand? Neem dan snel contact op met VDG Totaalonderhoud.

Contact


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl