Over ons

VDG Totaalonderhoud uit Maasdam biedt de particuliere en zakelijke markt een uitgebreid scala aan onderhoudswerkzaamheden aan.
Van schilder- tot stucwerk en van structureel bouwkundig onderhoud tot projectinrichting.

 

 

vdg luchtfoto

 

 

Verdeling in specialismen
Als veelzijdig onderhoudsbedrijf leveren wij dezelfde kwaliteit als aanneembedrijven met maar een specialisatie. Immers voor alle expertises vertrouwen wij op gecertificeerde ervaren specialisten die bij ons in dienst zijn.

Onze kwaliteit kunnen wij aantonen, want als aannemingsbedrijf zijn wij VCA*-gecertificeerd en voorzien van het ISO-9001 keurmerk.

 

Volledige aanpak
Klanten kiezen vaak voor VDG Totaalonderhoud vanwege onze volledige aanpak van een renovatie of opknapbeurt. Voor u heeft dat het voordeel dat u niet voor het schilderwerk een aparte schilder in de arm hoeft te nemen en voor vervanging van de kozijnen weer een andere aannemer.

Anders dan bij gespecialiseerde aanneembedrijven vindt u bij ons alle kennis, kunde en ervaring onder een dak. Daarbij blijven de lijnen naar VDG Totaalonderhoud kort en heeft u bij ons altijd een aanspreekpunt die dichtbij uw bedrijf staat.

 

Prijskwaliteitverhouding

Voor VDG Totaalonderhoud is het belangrijk dat prijs goed in verhouding staat tot de kwaliteit. Al jarenlang bedienen wij met eenzelfde hoge kwaliteitstandaard de particuliere maar ook vooral de zakelijke markt. 

Onze focus op bedrijfsgebouwen betekent dat wij goed zijn voorbereid op complexere renovaties en onderhoudsklussen voor bijvoorbeeld:

  • Basisscholen, middelbare scholen, beroeps- en andere onderwijsinstellingen
  • Gemeenten, politiekantoren of andere overheidsgebouwen
  • Zieken-, verzorging- en verplegingstehuizen
  • Aanneembedrijven, bouwadviesbureaus of projectontwikkelaars

 

Actief in de regio Zuid-Holland 
Wij staan als een bedrijf uit Maasdam nog steeds in de Hoeksche Waardse klei, maar onze medewerkers komen door heel Nederland. De meeste renovaties en onderhoudswerkzaamheden voeren wij uit in Zuid-Holland en Noord-Brabant.

 

 

 

 

Heeft u meer informatie nodig of bent u benieuwd naar een offerte waarin wij u een volledig aanbod doen?
Neem dan contact met ons op.

 

 

Contact


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl