Houtrotreparatie

Bij renovaties van kozijnen of andere houtonderdelen vertrouwt u op VDG Totaalonderhoud voor de houtrotreparatie. Hiervoor kiest VDG Totaalonderhoud een gedegen aanpak met resultaat op de lange termijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is houtrot?
Houtrot is een probleem wanneer u de houten kozijnen, deuren of gevel in een goede staat wilt houden. Wanneer dit materiaal in een vochtige omgeving van uw pand staat, verhoogt dat de kans op het rottingsproces in het hout. Door de rotvorming gaat het schilderwerk achteruit en neemt uiteindelijk ook de houten ondergrond mee.

 

Houtrot ontstaat wanneer de vochtigheidsgraad boven de 20 procent stijgt. In een ruimte met voldoende zuurstof is het hout kwetsbaar voor schimmelvorming. Dan wordt het zachter en donkerder van kleur. Dat rottingsproces is funest voor de samenstelling van uw schilderwerk. Uiteindelijk raakt de staat van een kozijn, deur of balk in verval.

 

Oplossing voor houtrot
Het probleem van houtrot pakt VDG Totaalonderhoud professioneel aan. Zo verwijderen onze vakmensen het houtrot en vullen het op met: WindowCare of Renovate. Hiermee bedoelen wij twee componenten vulmiddel dat een goede ondergrond geeft voor een nieuwe laag professionele grondverf met lakafwerking. Voor kwaliteitsschilderwerk vertrouwt u immers ook op VDG Totaalonderhoud.

 

Opleiding en certificaten
Naast dat wij VCA* en ISO-9001 zijn gecertificeerd, is VDG Totaalonderhoud opgeleid door Repair Care. Voor u is dat een extra waarborg dat wij samen met dit instituut de kwaliteit van onze diensten hoog houden. Repair Care controleert en toetst immers het niveau van onze werkzaamheden. Wat dat betreft staan wij ook in voor onze dienstverlening.

 

Onderhoudscontracten
Voor het complete onderhoud op de lange termijn zijn meerjarige onderhoudscontracten bij ons evengoed mogelijk. Wilt u voor een pand geen omkijken meer hebben naar een goede conditie en uitstraling, informeert u dan gerust bij VDG Totaalonderhoud naar hoe wij u hierbij ontzorgen.

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl