Bouwkundig onderhoud

Wanneer u een meerjarig onderhoudscontract overweegt, dan is dat mogelijk bij VDG Totaalonderhoud. Hiermee verzekert u zich ervan dat een gebouw haar uitstraling blijft behouden. Afhankelijk van de situatie van het pand stellen wij een overeenkomst op. Hierin nemen wij alle relevante bouwkundige werkzaamheden mee voor de komende jaren: van bijvoorbeeld schilder- tot voegwerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volledige ontzorging
Zo’n totaalpakket is volledig omdat wij hier verschillende werkzaamheden voor het onderhoud opnemen. Daarvoor heeft VDG Totaalonderhoud verschillende specialisaties onder één dak. U als klant hoeft dus niet apart met én een schilder én met een stukadoor af te spreken. Op een overzichtelijke manier bieden wij alle vormen van bouwkundig onderhoud aan.

 

Mogelijkheden schilderwerk
Meerjarige onderhoudscontracten zijn dan ook af te sluiten, voor de volgende onderdelen in een gebouw:
  • schilderwerk
  • voegwerk
  • metselwerk
  • vervanging gevelbeplating
  • vervanging kozijnen
  • vervanging glaswerk
Afhankelijk van de aard en omvang adviseren wij welk onderhoudscontract het meest geschikt is bij het pand.

 

Altijd actueel
Ons doel is dat een kantoor, bedrijfspand of overheidsinstelling er over 20 jaar nog steeds netjes en verzorgd uit blijft zien. Desondanks is zelfs het beste schilderwerk of de meest hoogkwalitatieve kozijnen uiteindelijk aan een opfrisbeurt toe. Gebruik en weersomstandigheden hebben hier hun aandeel aan. Om een professionele uitstraling te waarborgen op een hoogstaand niveau is een meerjarig onderhoudscontract voor u een ontzorging. Hoelang een onderhoudscontract duurt, daarover kan altijd worden overlegd.

 

Duurzaamheid
Wanneer u zelf wensen of behoefte heeft op gebied van onderhoud dan nemen wij die mee. Maar wij kunnen hierover ook adviseren. Europese normen en technische mogelijkheden volgen elkaar immers in hoog tempo op. Daarom scholen wij onze medewerkers constant bij. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Keurmerken
VDG Totaalonderhoud gaat verantwoord en duurzaam te werk. Als aanneem- en onderhoudsbedrijf zijn wij daarvoor in bezit van het VCA*-certificaat. Met dit ISO-9001 bent u verzekerd van een goede hoogstaande kwalitatieve dienstverlening.

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl